Wie zijn wij

Dit zomerkamp bestaat komende zomer (2022) alweer 53 jaar. Ooit is het idee geopperd door een juffrouw uit het mooie Zuid Hollandse dorpje Hoogmade om een weekendje weg te gaan. Toen waren het nog een paar kinderen die meegingen. Tegenwoordig gaan er rond de 65 kinderen mee, die begeleid worden door ongeveer 18 vrijwillige enthousiaste leid(st)ers.

Ieder jaar wordt er een thema verzonnen waar de hele week om draait. Kinderen worden ingedeeld in groepjes van 5 tot 8 personen, krijgen een groepsnaam die met dit thema te maken heeft, en strijden om een mooie prijs die zij kunnen verdienen door allerlei spelletjes en speurtochten te winnen. Ook de leiders leven zich helemaal in deze week. Zij krijgen ook een speciale kampnaam, en trekken daarbij ook de passende kleding aan.

Verder op deze site kun je zien hoe de jaren er aan toe gingen, met leuke foto's, alle groepsnamen op een rij, en natuurlijk niet te vergeten, die geweldige kampliedjes om mee te zingen.

Voor zover bedankt aan al diegene die al informatie hebben verzameld en naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hebben gestuurd. Maar er missen nog heel veel gegevens onder het kopje "historie", dus goed zoeken en mail het door of neem contact op!!