2022 | Hattem

 • Na inschrijving

  • Het bedrag van € 155,- voor 15 juni overmaken op reknr. NL 68 RABO 0107630419. (dit is incl. de film via wetransfer)

  Vertrek en aankomst

  •Bagage inleveren; Zaterdag 9 juli tussen 09.45-10.00u in de van Alcmaerlaan.

  •Vertrek; Zaterdag 9 juli om 14:00u in de van Alcmaerlaan.

  •Bagage ophalen; Zaterdag 24 juli tussen 11.45-12.15u in de van Alcmaerlaan.

  •Aankomst; Zaterdag 16 juli rond 14:00u

  Op de dag van de terugkomst komt de bagage van de kinderen eerder in Hoogmade aan dan de kinderen. Tussen de aangegeven tijden is er toezicht op de bagage, na deze tijd is er geen toezicht meer op de bagage van de kinderen. Let er dus op dat u de bagage op tijd op komt halen.

  Als u de koffers van uw kinderen komt halen, zou u dan ook mee willen helpen de vrachtwagen uit te laden, zodat deze snel uitgeruimd is.

  Bij eventuele vertraging op de terugreis, zullen wij de verwachte vertragingstijd en de nieuwe aankomsttijd d.m.v. een aanplakbiljet aangeven op de hoek van de v. Alcmaerlaan en Bruynlaan.

  Verzekering

  Deelname aan zomerkamp is op eigen risico. Zomerkamp stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan, of het verliezen van bagage kleding, fototoestellen e.d. Zomerkamp is wel voor kleine bedragen en ongevallen verzekerd. Wij adviseren u (indien u het nodig acht) zelf een (aanvullende) reis- en ongevallen en/of bagageverzekering af te sluiten.

  Post

  Vergeet niet om kaarten of brieven te sturen, dat vinden de kinderen geweldig! Misschien kunt u de kaart al op vrijdag versturen? Op zondag kijken de kinderen namelijk al uit naar post.

  Tip: De kinderen vinden het leuk om zelf ook kaarten te versturen naar huis en familie. Op kamp worden postzegels en kampkaarten verkocht. Het is handig om een lijstje met adressen of adresstickers mee te geven.

  Medicijnen, bijzonderheden

  Heeft u bij het inschrijven aangegeven dat uw kind medicijnen gebruikt dan nemen wij 1-2 weken voor vertrek contact met u op. Heeft u bij het inschrijven niet aangegeven dat uw kind medicijnen gebruikt, maar moet hij of zij in de kampweek toch medicijnen gebruiken wilt u dan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Ook over bijzonderheden die u heeft aangegeven bij het inschrijven nemen wij contact met u op.

  Zakgeld

  Wilt u er aan denken dat er alleen zakgeld nodig is voor het kopen van een aardigheidje of wat lekkers in het dorp of tijdens het zwemmen. Geeft u dus alstublieft geen grote bedragen mee.

  Het is handig om een portemonnee mee te geven, zorgt u ervoor dat deze goed gemerkt is.

  Bagage

  Op school worden gekleurde labels uitgedeeld. Wilt u deze met de naam van uw kind erop a.u.b bevestigen aan de koffer en slaapzakhoes.

  De kleding e.d. van uw kind kunt u het best in een koffer pakken en niet in een weekendtas. In een koffer hebben de kinderen een beter overzicht. Hierdoor hoeft niet steeds alles uitgepakt te worden waardoor er kleding en spullen zoek raken. Als u de koffer samen met uw kind in pakt dan weet hij of zij wat erin zit en waar.

  Wilt u de kleding en andere spullen van uw kind(eren) merken. Niet gemerkte kleding die na Zomerkamp overblijft geven wij aan een goed doel!

  Indeling groepjes

  Zoals elk jaar hebben we bij de indeling van de groepjes weer geprobeerd om zoveel mogelijk aan de wensen die de kinderen opgegeven hebben te voldoen. Helaas is het niet in alle gevallen mogelijk om helemaal aan deze wensen te voldoen. Er is echter tussen het programma door voldoende tijd om met andere vriendjes en/of vriendinnetjes te spelen. Verder zijn er een aantal activiteiten waarbij de groepjes helemaal anders ingedeeld worden of er helemaal geen groepjes zijn.

  Teken

  Tijdens het kamp zitten we de hele week in natuurrijke gebieden en lopen daardoor het risico op tekenbeten. Teken kunnen de ziekte van Lyme overbrengen, maar de meeste mensen die door een teek worden gebeten worden niet ziek. Wanneer je voorzorgsmaatregelen neemt verkleint dit de kans op een tekenbeet. Als de teek binnen 24 uur wordt verwijderd is de kans om ziek te worden zelfs te verwaarlozen. Op kamp worden de kinderen daarom regelmatig gecontroleerd op teken en worden deze als ze aanwezig zijn direct verwijderd. De kinderen krijgen een formulier mee naar huis waarop is aangetekend waar de teek heeft gezeten.

  Om tekenbeten zoveel mogelijk te voorkomen kan er in de bossen en in het hoge gras een lange broek en een shirt met lange mouwen gedragen worden. Verder kan er een insectenwerende middel op natuurlijke basis of met een DEET erin worden gebruikt. Indien u het nodig acht dat uw kind dit gebruikt is het verstandig een flesje mee te geven. Deze insectenwerende middelen werken ook tegen muggen en kunnen dus eventueel ook ’s avonds voordat ze gaan slapen gebruikt worden.

  Luizen

  Kinderen die op de vertrekdag last hebben van luizen kunnen helaas niet mee met zomerkamp. Heeft uw kind vlak voor kamp luizen, dan kan hij of zij alleen mee als er op de vertrekdag geen luizen en neten meer aanwezig zijn in het haar en de behandeling afgerond is.

  In overleg met de leiding kunnen kinderen wel later in de week alsnog komen als de behandeling dan wel afgerond is en zij vrij zijn van luizen en/of neten.

  Lees meer

 • Stichting de Zandkreek Koeweg 17 8051 PM Hattem www.zandkreek.nl

  Lees meer